Wij zetten ons enthousiast in voor een veilige & duurzame werkomgeving en zoeken continu naar nieuwe oplossingen voor een efficiënter HSEQ-beleid. 

Onze missie? Oplossingen ontwikkelen waarmee u inspeelt op een veranderende omgeving en verbetering blijft realiseren. Als HSE-professional wilt u continu de juiste informatie over veiligheid en milieu ontvangen, en concreet advies krijgen om uw werk beter te organiseren. Bij Wolters Kluwer bent u aan het goede adres. Dankzij onze expertise en oplossingen houdt u meer tijd over voor uw kerntaken. Zoals geïndividualiseerde ondersteuning en software om uw conformiteit aan wet- en regelgeving te meten.

Luc Bortels
Publisher HSE, Wolters Kluwer

"Uit feedback van onze klanten leren we dat zij een toenemende behoefte hebben aan visuele en praktijkgerichte informatie. Daar werken we volop aan."

HSE World Event

Snuif de sfeer van hét netwerkevent voor HSE professionals!

 

 

 

 

Contacteer ons

U kan Wolters Kluwer steeds bereiken op 015 78 76 00 of klant.BE@wolterskluwer.com om uw toestemming in te trekken, uw persoonsgegevens in te kijken, te verbeteren, te laten wissen, beperkt te laten verwerken of over te dragen. Voor meer informatie kan u onze Privacy Policy nalezen.