brusselsairport-svg

 

Het welzijn op Brussels Airport, dat is de taak van een vijfkoppig team van preventie-adviseurs. Het hoofd van dit  team vertelt waarom ze dagelijks gebruik maken van senTRAL: “We vertrouwen op senTRAL. We vinden er in één oogopslag en met een handige zoekmachine de meest relevante en accurate informatie over wettelijke bepalingen en normen terug.”

Ontdek het volledige verhaal van Brussels Airport.

 

Jean-Pierre Verpoorten volgt als Legal Compliance & Environmental Manager de wetgevingen op het vlak van milieu en veiligheid op de voet bij Air Liquide. “LegalRegister is een grote hulp, omdat ik op Benelux-niveau met minstens drie wetgevingen tegelijk rekening moet houden. Het zorgt dan ook voor een immense tijdswinst.”

Ontdek het volledige verhaal van Air Liquide. 

csm_air_liquide_logo_9b3637bbac
cryusgroen

 

 

Stijn De Ryck is zaakvoerder van onafhankelijk adviesbureau Cryus en vertrouwt op Legal Register: : “Ik ben geen jurist, maar ik moet wel de juiste aanbevelingen doen. Dankzij de juiste interpretatie door de juristen van Wolters Kluwer krijg ik accurate, hapklare informatie die ik onmiddellijk kan inzetten.”

Ontdek het volledige verhaal van Cryus. 


xxx Ikea zet alles op alles voor het milieu. "Bij Ikea hebben we onze eigen richtlijnen omtrent duurzaamheid. Dankzij onze 'People and Planet Positive' strategie weten alle collega's waar we naartoe willen met ons duurzaamheidsbeleid", vertelt Vincent Hody, Sustainability Developer en milieucoördinator bij IKEA Distribution Benelux NV.

De acties van Ikea gaan niet onopgemerkt voorbij: Vincent ontving dit voorjaar de award voor 'Meest verdienstelijke milieucoördinator'. Hij kreeg er een high-level milieuaudit van Wolters Kluwer bovenop.

Ontdek het volledige verhaal van Ikea.

 

ikea-logo