Cryus

Ik ben geen jurist. Daarom wil ik accurate, hapklare informatie over nieuwe of gewijzigde wetgeving die ik onmiddellijk kan inzetten.

Stijn De Ryck
zaakvoerder at Cryus

Cryus is een onafhankelijk adviesbureau voor kwaliteit en energie, milieu en CO2, welzijn en MVO. Concreet houdt het bedrijf zich bezig met audits en adviezen op het vlak van normen en wetgeving. “We helpen onze klanten bijvoorbeeld met interne audits op weg naar compliancy voor ISO-normen”, vertelt Stijn De Ryck, de zaakvoerder van Cryus, “Daarom is het van cruciaal belang dat we op elk moment op de hoogte zijn van de laatste wetgeving. Want als je klant je voor is, dan verlies je als consultant je meerwaarde.”

Juist daarvoor zet Cryus het Legal Register van Verifield in: “Dit wetgevingsregister is bijzonder accuraat en actueel. Verschijnt er een nieuwe wetgeving? Dan krijg ik onmiddellijk een melding in mijn mailbox.” Bovendien heeft Stijn de mogelijkheid om in het systeem filters in te stellen, op maat van het profiel van zijn klanten: “De filters zijn heel handig. Zo krijg ik op elk moment een up-to-date overzicht van de relevante wetgeving. En dat helpt enorm bij het ontwikkelen van de juiste aanbevelingen.”

De kwaliteit van het Legal Register is dus een groot pluspunt: “Ik ben geen jurist, maar ik moet wel de juiste aanbevelingen doen. Dankzij de juiste interpretatie door de juristen van Wolters Kluwer krijg ik accurate, hapklare informatie die ik onmiddellijk kan inzetten.” Bovendien merkt Stijn een duidelijke tijdswinst: “Ik moet geen tijd meer investeren in het opzoeken en uitpluizen van alle verschillende wetgevingen. Dankzij Legal Register win ik een volledige dag per maand. Dat is een duidelijke Return on Investment. Toch is de tijd die ik win meer dan een financiële winst: ik kan mijn klanten vandaag meer en betere diensten aanbieden.”

Tijdens de implementatie van Legal Register kreeg Stijn heel wat begeleiding: “Naast mijn vaste contactpersoon werd ik ondersteund door twee specialisten: om de filter te ontwikkelen én om de nodige IT-support te bieden. Bij Wolters Kluwer investeren ze echt in een grondig begeleidingstraject. Dankzij de competentie van de experts is het proces zeer vlot verlopen. En ik weet dat ik altijd op hen beroep kan doen, bijvoorbeeld wanneer ik mijn filters wil aanpassen.”