De gevolgen van een ongeval met elektriciteit zijn vaak zwaar. Niet alleen op fysiek vlak, ook de financiën en het imago van uw bedrijf kunnen hieronder lijden. Hoe u dit kan vermijden? Door veilig om te springen met elektriciteit en elektrische installaties verkleint u de kans op dit soort ongevallen drastisch. Maar hoe begint u daaraan?

 

Stap 1 | Plan en weet wat u moet doen

Een nieuwe wetgeving leidt tot onzekerheid. Maar u wilt perfect weten welke veranderingen er op til zijn. En vooral: wat u juist moet doen. Gebruik onze oplossingen en publicaties om te garanderen dat u niet achter de feiten aanloopt.

 

Stap 2 | Check of alles juist is

Met onze software, tools en publicaties volgt u uw technisch veiligheidsbeleid eenvoudig op. U ziet meteen of u voldoet aan alle regels. Uitleg over de nieuwste procedures nodig? Onze experts staan u graag te woord.

Stap 3 | Realiseer uw acties

Intussen weet u met welke wijzigingen u rekening moet houden. Dankzij een concreet stappenplan stemt u uw managementstijl er vlot op af.

De HSE-community aan het woord

"Ik ben geen jurist, maar ik moet wel de juiste aanbevelingen doen. Dankzij de juiste interpretatie door de juristen van Wolters Kluwer krijg ik accurate, hapklare informatie die ik onmiddellijk kan inzetten."

 

Stijn De Ryck
General Manager, Cryus