Veiligheid is steeds meer van strategisch belang voor organisaties. Het is aan u om veilig gedrag aan te wakkeren. En dat is een stevige verantwoordelijkheid.

Meer focus op veiligheid in uw organisatie, betekent dat u als preventieadviseur meer aanzien en vertrouwen krijgt. Dat betekent ook meer én ander werk voorgeschoteld krijgt. Want u moet groeien van agent naar coach en uitpakken met ROI-gestuurde veiligheid. Maar hoe doet u dat?Stap 1 | Plan en weet wat u moet doen

Een nieuwe wetgeving leidt tot onzekerheid. Maar u wilt perfect weten welke veranderingen er op til zijn, en wat u juist moet doen. Gebruik onze oplossingen en publicaties om te garanderen dat u niet achter de feiten aanloopt.

Stap 2 | Check of alles juist is

Met onze software, tools en publicaties volgt u uw veiligheidsbeleid eenvoudig op. U ziet meteen of u voldoet aan alle regels. Bovendien leggen onze experts u graag de nieuwe procedures uit.

 

Stap 3 | Realiseer uw acties

Intussen weet u met welke wijzigingen u rekening moet houden. Dankzij een concreet stappenplan stemt u uw managementstijl er vlot op af.

 

De HSE-community aan het woord

"Ik ben geen jurist, maar ik moet wel de juiste aanbevelingen doen. Dankzij de juiste interpretatie door de juristen van Wolters Kluwer krijg ik accurate, hapklare informatie die ik onmiddellijk kan inzetten."

 

Stijn De Ryck
General Manager, Cryus