Visuele veiligheidscommunicatie kan je leren

Elke preventieadviseur wordt ermee geconfronteerd: veiligheidstips, informatie en richtlijnen blijven vaak een ‘papieren kwestie’. Het staat allemaal wel netjes in documenten, maar het reële effect op de medewerkers is beperkt.

Visuele communicatie brengt de boodschap meestal veel efficiënter over. De klassieke affiches op de werkvloer gaan dikwijls al zo lang mee als de vaak oubollige stijl ervan suggereert.


Maar de laatste jaren zijn er vele nieuwe technieken beschikbaar om veiligheid op de werkplek te visualiseren. Gerd-Jan Frijters studeerde o.m. bedrijfskunde, psychologie en neurolinguistic programming en heeft een professioneel advies- en trainingsbureau. Hij is tevens auteur van senTRAL.

Op 18 februari geeft hij een senTRAL-webinar over visuele communicatie op de werkvloer. Daarin bekijkt hij vanuit de psychologie op welke wijze informatie het beste beklijft in ons brein. Praktische tips waarmee u direct aan de slag kunt zullen niet ontbreken.
Dit webinar is niet alleen interessant voor preventieadviseurs, maar ook voor communicatieverantwoordelijken, managers en leidinggevenden, human resources.

Alle abonnees ontvangen hiervoor een uitnodiging in hun mail waarmee ze gratis kunnen inschrijven. Niet-abonnees van senTRAL kunnen hier inschrijven.

Gepubliceerd op 06-02-2020

  59