Milieu

REACH: webinar over registratiedeadline 2018 op 30/11

De laatste REACH-registratiedeadline valt op 31 mei 2018. Deze datum is van toepassing voor bedrijven die chemische stoffen vervaardigen of importeren in kleine volumes, tussen 1 en 100 ton per jaar. Om op de markt te blijven moeten deze stoffen geregistreerd worden. Over het indienen van het registratiedossier geeft het Europees Agentschap voor Chemische stoffen op woensdag 30 november om 10u een webinar. Het webinar kan ook achteraf bekeken worden via de website.

Dit webinar behandelt de laatste stap van het registratieproces, het indienen van het dossier. Dit moet gebeuren met het REACH-IT-systeem. De nieuwe functionaliteiten worden gedemonstreerd en deelnemers kunnen vragen stellen.

Sinds juni 2015 geeft het ECHA informatie over de verschillende fasen in het registratieproces. Dit is de laatste fase. Voor informatie en webinars over de voorgaande fases kunnen registranten op de REACH 2018-pagina terecht.

Voor meer informatie over uw verplichtingen: zie ook de brochure: REACH 2018 - Oproep tot actie! aan werknemersvertegenwoordigers in bedrijven die chemische stoffen vervaardigen, invoeren of gebruiken.

Verder op senTRAL:

Gepubliceerd op 29-11-2016

  156