Scoor met jouw eindwerk Milieucoördinator A of B en win VMx-award!

VMx, de beroepsvereniging van alle milieuprofessionals, organiseert dit najaar een nieuwe editie van de award "Beste eindwerk milieucoördinator". Ben je trots op jouw eindwerk als milieucoördinator? Neem dan deel en stuur jouw eindwerk (+ cv) vóór 1 oktober 2019 door naar VMx (sylvie@vmx.be). De winnaars worden bekendgemaakt op 7 november 2019 tijdens een event. De beste eindwerkstudenten krijgen daar 15 minuten om hun eindwerk te komen presenteren en winnen hiermee een prijs. Alle indieners die ook aanwezig zijn winnen alvast één jaar gratis lidmaatschap bij VMx, de ideale manier om de sector meteen door en door te leren kennen.

Award-uitreiking en contacten leggen

De award-uitreiking op 7 november 2019 gaat gepaard met een jobbeurs waarop je kennismaakt met potentiële werkgevers en andere mensen werkzaam in de milieusector. We zorgen ervoor dat de cv’s van de deelnemers ook op voorhand bij de standhouders terechtkomen.
We hopen veel eindwerken en cv’s te mogen ontvangen en jou te zien op onze award-uitreiking. Deze award-uitreiking is een initiatief van Wolters Kluwer en VMx.

Natuurlijk is iedereen welkom op dit event om contacten te leggen, nieuw werk te zoeken, voor een ontspannen babbel met collega's of concullega's, info in te winnen om je om te scholen of bij te scholen, …

Het programma voor dit event ziet er als volgt uit:

  • 17u00: Ontvangst met koffie en start jobbeurs (doorlopend tot einde)
  • 17u30: Welkomstwoord voorzitter VMx
  • 17u45: Voorstelling beste eindwerken en uitreiking award
  • 18u30: Voorstelling standen jobbeurs en netwerkmoment

De aanwezige deelnemers krijgen een attest voor permanente vorming van 1 uur. 

VMx

Gepubliceerd op 05-08-2019

  78