Vragen over het Omgevingsloket? Noteer 20 september in uw agenda In september demonstreert het departement Omgeving het nieuwe digitale omgevingsloket in een “Lunch & Learn”-webinar voor senTRAL-abonnees.
 

Sinds januari moeten alle vergunningsaanvragen en meldingen in alle gemeenten en voor alle bestuursniveaus digitaal behandeld worden. Hoe gaat dat in de praktijk, waar moet je op letten en wat zijn de formele vereisten? In een praktische demo zal projectmedewerker Sven Geens van het Omgevingsloket uitleggen hoe u het online loket gebruikt om aanvragen in te dienen en alle nodige documenten te verstrekken.

Wie vragen heeft over het gebruik van het digitale loket of de eerste ervaringen ermee wil delen, kan nu al mailen naar sentral.webinars@wolterskluwer.be. We verzamelen alle vragen zodat Sven Geens de antwoorden dan live kan uitleggen en demonstreren.

Sven Geens is sinds 2009 adviesverlener milieuvergunningen bij de Vlaamse overheid, en was bij het Departement Omgeving vanaf het begin betrokken bij de ontwikkeling van het digitale omgevingsloket.

In de loop van de maand september ontvangen senTRAL-abonnees nog een uitnodiging met inschrijvingslink voor dit webinar. Noteer 20 september alvast in uw agenda.

Gepubliceerd op 28-06-2018

  239