Veiligheid

De winnaar van onze ‘Mijn HSE idee’ wedstrijd

Onze klanten bepalen mee de oplossingen van morgen

“In welke oplossingen moet Kluwer investeren volgens u?” Gewapend met een antwoord op deze vraag kon u als HSE Professionals deelnemen aan onze wedstrijd “Mijn HSE idee”. 

Want wie beter dan u, weet wat de noden van morgen zijn? De HSE-sector zit vol ideeën, dat blijkt duidelijk uit het grote aantal ontvangen inzendingen.

We selecteerden vier ideeën voor verder onderzoek. Na een diepere interviewronde met de ideeënbedenkers, een intern debat met onze HSE experts en een analyse van de opinies van de deelnemers van onze eerste HSE panels, komt  “Tool om vanuit de MSDS, risicoanalyses en VIK’s te maken” als winnaar uit de bus. Bedenker is Charles De Meyere, hoofd van de preventiedienst bij Milcobel. Zijn idee wint, omdat het vernieuwend en toch concreet genoeg is voor Wolters Kluwer om verder mee aan de slag te gaan.

De tool zou de HSE professional in staat moeten kunnen stellen om met een eenvoudige drag drop functionaliteit  een risicoanalyse en veiligheidsinstructiekaart te maken aan de hand van een ingeladen MSDS. 

Bovendien zullen de gebruikers van de tool deze documenten kunnen personaliseren met eigen PBM’s, beelden en tekstmateriaal.

Wie graag wil meewerken aan de ontwikkeling van deze tool (mee nadenken over concept, feedback geven vanuit gebruikersstandpunt, testen,…) kan zich kandidaat stellen via de mailbox HSEInnovation@WoltersKluwer.be.

Op deze manier werken we samen aan een HSE oplossing  bedacht, gekozen en ontwikkeld door en met de HSE Professionals.

 

HSEworld wedstrijd

Gepubliceerd op 13-01-2015

  144