Europees ISES-congres inzake brandveiligheid te Antwerpen


 De eerste Europese week voor brandveiligheid,EU Fire Safety Week, vindt plaats van 18 tot 20 november 2019. Tegelijkertijd wordt op 19 en 20 november het tweejaarlijks ISES-congres gehouden te Antwerpen.


ISES staat voor “International Safety Education Seminar. Dit tweejaarlijkse congres is een organisatie van brandweerzone Antwerpen, Oscare vzw en de ‘Federation of the European Union Fire Officers Association’ (FEU).

Het gekozen thema dit jaar is: ‘Sensibilisering voor brandveiligheid in thuissituaties’.

Het congres is een unieke kans om in eigen land de Europese collega's actief in brandveiligheid te ontmoeten en om kennis te maken met Europese projecten voor de sensibilisering voor brandveiligheid in thuissituaties.

Tijdens het congres wordt ook een standenmarkt georganiseerd waar de deelnemers kennis kunnen maken met verschillende organisaties en bedrijven die actief zijn binnen het domein van brandveiligheid.

Elke preventieadviseur, met oog voor sensibilisatie m.b.t. brandvoorkoming op het werk en dus ook thuis, heeft belang om aanwezig te zijn op dit congres. Er worden meer dan 200 experts uit meer dan tien landen verwacht.

 

Gepubliceerd op 13-11-2019

stefaan-onraedt
Kapt. Stefaan Onraedt
Zaakvoerder - Bbrandweerkapitein HVLZNL, SOS Safety
  40