Veiligheid

Lunch Learn webinar van 15 maart uitgesteld naar 8 april

Webinars -illustratieZowel voor preventieadviseurs als milieucoördinatoren staan er de komende weken weer webinars geprogrammeerd in het “Lunch Learn” programma van senTRAL.

 

Op vrijdag 8 april legt Stijn Indenhoek, preventieadviseur bij Wolters Kluwer, uit welke kansen de komende sociale verkiezingen bieden voor het welzijns- en veiligheidsbeleid in uw organisatie, en hoe de preventieadviseur daarop kan inspelen. Na de sociale verkiezingen in mei a.s. kunnen immers nieuwe comitéleden en een andere dynamiek in het CPBW hun intrede doen. Dit webinar verduidelijkt hoe de preventieadviseur gebruik kan maken van deze nieuwe start. SenTRAL-abonnees kunnen zich voor dit webinar inschrijven via deze link. Dit webinar stond oorspronkelijk gepland op 15 maart, maar Stijn Indenhoek is inmiddels geveld door de griep, en daar kon geen risicoanalyse tegenop. Wij zagen ons dus gedwongen om dit webinar uit te stellen.

Op donderdag 14 april a.s. komt Patsie Puype van APIS Milieuadvies de regelgeving over de opslag van gevaarlijke stoffen samenvatten in een Lunch Learn webinar. Zij zal de belangrijkste en meer recente aspecten van deze materie samenvatten, zowel voor milieucoördinatoren als preventieadviseurs. Registreren kan hier.

Opleidingsattest

De ‘Lunch Learn’-webinars starten telkens om 12:30 u. stipt via het Webex-platform. U hebt enkel een computer, tablet of smartphone nodig om ze via het internet te volgen; een telefoonlijn is niet meer nodig. Tijdens de presentatie kan u vragen stellen die de spreker nog in het webinar zal beantwoorden. Bij het afsluiten kunt u ook twee vragen beantwoorden, zodat u recht hebt op een opleidingsattest. Dat kan overigens ook voor Lunch Learn-webinars waarvan de opname nog beschikbaar is op senTRAL. Van deze oudere webinars kunt u als abonnee voortaan ook achteraf nog de vragen laten toesturen om alsnog een attest van opleiding te ontvangen. Gebruik daarvoor de link op de pagina van het betreffende webinar.

 

 

Gepubliceerd op 14-03-2016

  231