Webinar: Omgaan met grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer

Webinar op 19 februari a.s.

#metoo: het onderwerp is momenteel erg actueel. Mogelijk komt u als preventieadviseur binnenkort ook in aanraking met een situatie, waarbij een medewerker u komt melden dat zij of hij met ongewenst grensoverschrijdend gedrag wordt geconfronteerd.

Gepubliceerd op 02-02-2018

evelynedemol-foto-or

Dit is een zeer delicate materie. Hoe kadert dit in de huidige wetgeving inzake psychosociale risico’s op het werk? Wat kan de preventieadviseur, arbeidsarts of vertrouwenspersoon doen bij een dergelijke melding? Wat zijn de wettelijke verplichtingen, de informatieplicht, welke psychosociale interventiemogelijkheden kunnen medewerkers aanwenden, welke doorverwijskanalen zijn er voorhanden...?

In het kader van dit ‘Lunch & Learn’ webinar  zet Evelyne De Mol, preventieadviseur Psychosociale Aspecten bij Attentia, al deze aspecten op een rij. Na afloop kunnen de deelnemers haar rechtstreeks vragen stellen.

Abonnees van senTRAL.be ontvangen een uitnodiging met de nodige links in hun mailbox. Anderen kunnen zich inschrijven via de website van Kluwer Opleidingen.

  251